info@berghbadkamers.nl
06 - 514 254 92

Badkamer installeren

Bus Bergh Badkamers

Bij ons badkamer installatiebedrijf draait het er om dat u de beste kwaliteit mogelijk krijgt en al uw wensen voor uw droom badkamer worden vervult. Dit kan op verschillende manieren;

Badkamer plaatsen

U heeft misschien al een perfect idee van uw droom badkamer en hebt deze al gekocht. Nu moet hij alleen nog geplaatst worden. Niet het makkelijkste klusje en dat kunt u dus het beste door een badkamer installatiebedrijf laten doen. Wij zijn er voor u om ervoor te zorgen dat uw badkamer er precies zo uit komt te zien als u wilt.

Douchecabine en/of ligbad plaatsen

Wilt u liever een douchecabine of ligbad laten plaatsen? Of misschien wel beide? Daar kunnen wij u ook bij helpen. Een ligbad is de perfecte plek om uit te rusten na een lange dag werk en een douche helpt u de dag fris te beginnen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw ligbad of douchecabine perfect bij de rest van uw badkamer past.

Hangtoilet plaatsen

Een hang toilet is een prachtige aanwinst voor uw badkamer. Zeer geschikt voor mensen die een wat hoger toilet willen vanwege de toegankelijkheid, maar natuurlijk ook voor mensen die een hangtoilet gewoon mooi vinden. Dien onderaan de pagina een factuur in voor prijzen en meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Huur ons in als CV installateur

Een badkamer, net als de rest van het huis kan natuurlijk niet zonder heerlijk warm water. Wij Kunnen uw CV voor u installeren zodat elk bad of douche hemels voelt en u nooit meer zonder warm water zal zitten.

Huur ons in als uw loodgieter

Wij zijn niet alleen een badkamer installatiebedrijf, maar ook een loodgietersbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw hele badkamer perfect werkt en u jarenlang van uw badkamer kunt genieten zonder zorgen.

Geïnspireerd door al onze opties en wilt u een offerte aanvragen? Dat kan. Klik dan hier om een offerte aan te vragen en laat ons weten hoe wij uw wensen kunnen vervullen!

Offerte Aanvragen