info@berghbadkamers.nl
06 - 514 254 92

Badkamerspecialist

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ons met recht de badkamerspecialist noemen, met name op het gebied van installatiewerk en het installeren of verbouwen van uw badkamer. U kunt bij ons terecht, wat voor idee u ook heeft.

Stelt u zich eens voor dat op een rustige zondag ochtend u opstaat uit bed. U rekt zich uit en stapt uw droom badkamer in voor een heerlijke frisse douche, of juist dat lekker relaxende bubbelbad met een boek. Klinkt dat niet geweldig?

Een badkamer is een plek waar u zich veilig, comfortabel en relaxt hoort te voelen. Voelt u zich nooit zo wanneer u uw badkamer betreed? Dan is het misschien tijd om een nieuwe badkamer te laten installeren, of uw badkamer te laten verbouwen.

Een nieuwe badkamer installeren

Kiest u voor een nieuwe badkamer dan willen wij die graag voor u installeren. Dit moet natuurlijk wel door een professioneel bedrijf gedaan worden, en als badkamer specialist is Bergh Badkamers dit zeker. Laat ons uw installatiewerk doen. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer perfect word.

Laat uw badkamer verbouwen

Soms kan een kleine aanpassing al heel veel schelen om ervoor te zorgen dat u toch die fijne gevoelens krijgt wanneer u uw badkamer betreed. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een nieuwe badkuip, een mooie douche cabine, een hang toilet of een nieuwe wastafel. Misschien wilt u wel vloerverwarming in uw badkamer zodat de tegels niet zo koud zijn in de winter. Dat moet natuurlijk wel mooi afgewerkt worden met nieuwe tegels. Wat u ook wilt, voor wat voor reden dan ook, wij kunnen het voor u waar maken.

De kosten voor een nieuwe badkamer of een badkamer verbouwing

Natuurlijk kost het wel wat om een nieuwe badkamer te laten installeren, of uw badkamer te laten verbouwen. Wees gerust. Wij zullen u de beste prijzen bieden die perfect op al uw wensen zijn afgestemd.

Ziet u uw nieuwe badkamer al voor u? Klik dan op de knop hieronder om een offerte aan te vragen en laat ons weten hoe wij uw wensen kunnen vervullen!

Offerte Aanvragen