info@berghbadkamers.nl
06 - 514 254 92

Badkamer Verbouwen

Wat mist er nog in uw badkamer? Wilt u misschien iets nieuws? Of moeten er bepaalde aanpassingen gemaakt worden voor u of een familie lid? Wat uw reden ook is om uw badkamer te laten verbouwen, wij kunnen het klusje klaren hier bij Bergh Badkamers.

Voeg eens iets nieuws toe zoals bijvoorbeeld:

  • – Een nieuwe wastafel
  • – Een nieuwe badkuip
  • – Een nieuwe douche cabine
  • – Een nieuw toilet
  • – Nieuwe tegels

Een kleine aanpassing kan al enorm veel verschil maken. Uw badkamer zal gloednieuw aanvoelen. U hoeft uw nieuwe wastafel, badkuip, douche cabine, toilet of tegels alleen te bestellen en wij doen de rest. Laat het opknappen van uw badkamer maar over aan ons.

Laat uw badkamer aanpassen

Soms is het nodig dat een badkamer aangepast word op de benodigdheden van een persoon zodat deze zo lang mogelijk zelfstandig naar de badkamer kan gaan. De aanpassingen zijn natuurlijk voor elk persoon en elke badkamer anders. Dit snappen wij heel goed. U hoeft ons alleen de aanwijzingen te geven en wij zullen uw badkamer verbouwen. Of het nou om meer ruimte voor een rolstoel gaat of steunbeugels, alles is mogelijk.

Afwerking

Ook de afwerking vinden wij zeer belangrijk. Badkamer kitten of loodgieterswerk; wat er ook gedaan moet worden, wij halen onze neus er niet voor op. Tijdens de afwerking van uw badkamer letten we op elk klein detail. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen u, maar ook ieder ander die een voet zet in uw nieuwe badkamer verliefd word op de ruimte.

De Badkamerspecialist

Het renoveren van uw badkamer kunt u toch het beste over laten aan een professional. Als badkamerspecialist met jarenlange ervaring zijn wij hier dus de beste keuze voor. Die verbouwing kunt u dus zonder zorgen aan ons over laten.

De kosten voor het verbouwen van uw badkamer

En? Bent u al nieuwsgierig naar de kosten voor het verbouwen van uw badkamer? Zo ja, klik dan op de knop hieronder om een offerte aan te vragen en laat ons weten hoe wij uw wensen kunnen vervullen!

Offerte Aanvragen